Dirty Dancing

i Nöje
Jag har en så lycklig känsla i kroppen just nu. Jag bara ler och tänker på gårdagen som var helt fantastisk! Jag mötte upp två vänner och vi satte oss på Fridays för att ta en bit mat innan det var dax att bege sig mot musikalen. När vi sedan satt i stolarna och väntade på att musikalen skulle börja var jag supertaggad och förväntansfull och sedan börjar musiken och jag kunde nästan inte le större än vad jag redan gjorde!
 
Dirty Dancing var musikalen vi såg och den var så jäkla bra att jag vet inte vad! Den var väldigt välgjord och skådespelarna var sjukt duktiga, speciellt på att dansa! Man blir lite avundsjuk när dom är sådär duktiga och man själv knappt vet vad dansa är eller hur man gör.. Nej men allt var bara perfekt och när vi alla gick därifrån gjorde man det med ett leeende på läpparna.
Ifall någon har funderat på att gå och se den är det inget att fundera på längre. Jag personligen tycker att den absolut är värd att gå och se och jag skulle gärna kunna gå igen. Det är bara att boka biljetter ifall ni har tänkt på det!
 
 Ni kan läsa om föreställningen här
 
Hur som helst tog jag prover idag igen och det gick ganska bra, fick bli två stick. Nu ska jag snart börja dammsuga lite här hemma för att göra lite fräscht och ikväll kommer syrran hem och då ska vi ha en skaldjurskväll med kräftor, räkor, hummer och krabba och lite annat gott till!
 
Hoppas att ni alla får en trevlig fredagskväll!!
 

Kommentarer
Mia

Ha en skön helg. Ta hand om dig. Kram.

Mia

Hoppas du får fart på dina vita så att behandl går enl planerna. Du är fantastiskt söt ska du veta. MiaSkriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback