Kylan inombords

i Allmänt, Behandling, Cancer
Det är inte lätt att känna sig svag som en sticka och vara helt snurrig hela tiden. Jag har känt mig så svag att det har varit jobbigt att låta armarna hänga vilandes, är inte det väldigt märkligt?
Efter andra behandlingen tog det lite längre tid innan jag började må dåligt men när det väl satte igång var det lite värre än förra gången men det kanske kan bero på att det startade tidigare på kvällen än förra gången så det höll på längre. Illamående var det värsta under de två första dagarna men nu känns det helt okej.
 
Första kvällen spenderades med en hink vart jag än befann mig (soffan, sängen etc.) och man kan väl säga att jag tömde mig själv på allt innehåll. Andra dagen var snurrigt och svagt - jag får knappt i mig någon mat och dricker ytterst försiktigt och illamåendet sitter kvar och det känns som att det ligger och lurar bara för att kunna blossa upp när som helst. Som tur var gjorde det inte det och jag slapp sitta med hinken ännu en kväll och jag åt till och med en och en halv pannkaka till middag! Jag har även kunnat sova för det mesta. Har vaknat högst två gånger under en natt än så länge och kunde även somna om väldigt fort.
 
Idag har jag suttit uppe och läst lite, gjort korsord och tittat på tv för det mesta. Jag känner mig fortfarande ganska svag och är lite snurrig i huvudet fortfarande men illamående är det inte så mycket kvar av vilket känns skönt.
 
Jag har även en väldigt underlig känsla i kroppen som jag också hade förra gången. Det är som att jag är helt nerkyld innifrån - på utsidan är jag varm och har normal temperatur men inne i kroppen känns det helt isande kallt och jag bara väntar på att den ska flyta ut och göra så hela jag fryser. Det hjälper inte att linda in sig i en extra filt utan kylan stannar bara inombords. Det är ganska svårt att förklara men ungefär åt det hållet.. En kyla inombords.
 
Nu hoppas jag att jag inte blir sämre och att det går åt det bättre hållet för var dag. Jag hoppas även att jag slipper ännu mer biverkningar men det skulle inte förvåna mig om det kommer om någon dag istället.
   
 
    

Kommentarer
Maria

Hej Josefin,
Jag känner din syster Malin, och vill bara säga att jag håller alla tummar och tår jag har för att du ska bli frisk!
Vilken fin blogg du har, den får mig att tänka på hur glad man ska vara för det man har och att leva livet fullt ut.
Tack för din styrka, kämpa vidare så kommer det gå superbra!
Kram Maria

Mia

Skönt att du kan sova, då hämtar du krafter. Hoppas du piggar på dig ordentligt innan nästa omgång. Följer med intresse och medkänsla din blogg Tack för din kommentar tidigare.Kram

Carina

Hoppas att du får fortsätta att må bra nu, och att kylan försvinner snart. Jobbigt när man inte kan göra något åt den.

Nu har jag varit borta några dagar, men annars tittar jag in hos dig varje dag, för att se om det har hänt något nytt.

Kram på dig!Skriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback