Rakningen av håret

i Cancer, Utseende
Jag ställde mig upp på morgonen när jag vaknade och jag kan inte riktigt tro mina ögon när jag ser mig själv i spegeln. Är det där verkligen jag? Jag ser bara en stor ljus klump framför mig och även fast jag vet att det är på riktigt blir jag lite chockad över hur jag ser ut. Såhär hade jag aldrig kunnat gissa att jag någonsin skulle få se mig själv i mitt liv - utan hår på huvudet!
 
För drygt en vecka sedan rakade jag som nämnt tidigare av mig håret eftersom jag i princip såg ut som en galen gammal gubbe med lite hår på sidorna och nästan ingenting kvar på hjässan. Jag kände att nu var det dax, nu måste håret av för såhär kan jag inte gå runt och se ut. Jag kunde knappt peta mig på huvudet utan att det föll massor med hår. Att tappa håret trodde jag skulle bli väldigt jobbigt men det var det faktiskt inte. Det kändes ju såklart väldigt konstigt att upptäcka massor med hår på kudden när man vaknade eller att så fort man tog ett tag med borsten genom håret fastnade det en stor hårboll utan att det ens kändes.
När håret tillslut såg ut som att en borr dragit igenom och dragit bort det mesta på knappt tre dagar trots varsam och försiktig hantering och försök att dölja det kala med ett hårband kände jag att det räckte.
 
Precis innan rakningen skulle ske kände jag hur tårarna började bränna bakom ögonlocken och en liten droppe slank minsann ut men jag samlade mig och tänkte att jag inte har något val och det blir säkert snyggare än hur det ser ut just nu i vilket fall som helst. Jag ville ha hela familjen samlad när det skedde. Så fick det bli också - jag satt på en stol mitt i badrummet med en spegel i handen och alla andra stod runtom medan Malin fick äran att gå lös med rakmaskinen. Jag tänkte att om alla ser mig från början hur det ser ut kanske det inte blir en lika stor chock ifall jag bara skulle komma ut helt plötsligt med inget hår alls.
Under hela rakningsproccesen satt jag som på nålar och följde vartenda litet steg men det kändes egentligen bara skönt att få bort de fula striporna som fanns kvar.
 
Nu kan jag säga att det mest är skönt att inte ha något hår kvar fast det är ganska kallt om huvudet så min fuck cancer mössa sitter oftast på om dagarna och där sitter den väldigt bra och värmer!
 
I vilket fall så ser ni här nedan resultatet av hur jag ser ut med rakat huvud. (Ja, det är lite "stubb" kvar som inte har fallit av ännu).
 
  
 

Kommentarer
Storasyster

Snyggaste bruden med rakat, själv skulle jag se förjävlig ut! Puss

Sofie

Hur lyckas man vara snygg i rakat? Du äger looken iaf!

Mellansis

Scnyggt!! <3

Mimi

Du är så himla vacker!!

Jennifer Björk

http://jennifersresa.bloggplatsen.nu

Sjukt Snygg Verkligen :)
Nu är vi 2 om det, håller med om att det är kallt mellan varven, men ibland när man har peruk och blir så där jättevarm, har du tänkt på hur skönt det är att bara slita av den för stunden?!;)
kommer bli snyggare än någonsin när det nya håret kommer:)

Svar: Tack! haha ja nu har jag mest mössan på mig men det gäller samma sak där, supersnabb avkylning ;)
Jojjo

Lena Jansson

Du tuffa tjej! Kram

Ellen duell

Du är ju så himla söt ändå så det gör knappt någon skillnad!!

Svar: Tack ellen vad fint av dig att säga så!!
Jojjo

Peppe Dybeck

http://brokenblood.blogg.se

Jag tycker du ser cool ut, vi ses i övermorgon.
Kram morbror Peppe

Mia

Du är lika söt och fin utan ditt hår. Du har en vacker huvudform. Kram.

Cissi O

Min fina underbara vackra Josefin!

odebring

Ser inte ett dugg fult ut, otroligt snyggt!! :)

Svar: Tack så mycket Carro :)
Jojjo

Martina

http://mslarsson.blogg.se

Du är så otroligt vacker Jojjo, med eller utan hår! :)

Svar: Tack så mycket Martina, vad snäll du är :)
Jojjo

Lovisa Edin

http://jag-lovisa.bloggplatsen.se

Tycker du ser helt fantastisk ut!! Och starkt av dig att skriva så närgånget som du gör!

Svar: Tack så mycket! Hoppas att allt går bra med lilla bebisen :)
Jojjo

Moster Mi

Jisses vad fin du är Jojjo! Otroligt vacker även hårlös! SinaedO'connor kan slänga sig i väggen!
Kramar från MarieSkriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback