Ett beslut

i Allmänt, Nöje
Efter mycket funderande har jag nu tagit beslutet att låta bloggen få "vila" lite. Jag kommer inte att stänga ner den eller sluta skriva inlägg utan jag kommer bara att synas här ännu mindre än vad jag gör. Beslutet grundas på av att jag helt enkelt känner att jag inte skriver med lika stor "entusiast" eller inlevelse längre. Varje vecka känner jag att jag måste skriva någonting och det blir som att jag pressar ut alla ord bara för att få något skrivet. Jag har en ganska svår period just nu och mycket är för personligt för att dela med mig av.
 
Jag ångrar ingenting som jag har skrivit och jag är bara glad över att jag har fört en blogg under den här tiden för nu har jag mina tankar och dagar samlade här och det kan vara intressant att se tillbaka på det.
Som sagt kommer jag inte sluta skriva helt och jag hoppas att ni ändå kommer ha lust att titta in här någong gång då och då men bli inte oroliga om jag inte har skrivit på någon vecka eller flera. Jag kommer såklart att berätta hur saker har gått och vad som händer.
 
Jag måste ändå berätta att helgen på Gotland var bra, det var mysigt att träffa mina kusiner och min moster! Vi har käkat glass och fikat ute i solen, gått runt i Visby och bara "varit". I lördags träffade jag även en tjej i min ålder ungefär som jag har haft lite kontakt med under vintern. En mycket tapprare och starkare tjej än mig som har genomgått en transplantion pga leukemi. Det var verkligen jätteroligt att få träffa henne och vi pratade om lite allt möjligt. Det kändes bra att få prata lite med någon som i princip vet exakt vad man pratar om, hur saker känns och vad andra människor tänker. Jennifer, som hon heter, var verkligen supergullig och verkar vara en mysig tjej med glatt humör och förhoppningsvis kommer vi att ses igen! På Jennifersresa kan ni följa hur hennes kamp har sett ut!
 
 
 Hoppas att ni mår bra och får en trevlig valborg! Kram