Min sommar

i Allmänt, Nöje, Utseende
En hel sommar har gått och den har varit behövlig med sköna stunder, roliga utflykter och massor av sol & bad!
 
Sjukskrivning fick jag hela sommaren ut vilket gjorde att jag kunde pusta ut ordentligt. Jag visste att jag skulle kunna få ta vara på mig själv nu. Göra sådant som jag tycker om och inte behöva oroa mig över saker eller stressa upp mig själv. Och det är precis det jag har gjort med några undantag.
 
Jag började sommaren (nåja, i maj) med att ligga på sjukhus. Magen gjorde ont igen och det hade tydligen blivit en komplikation av operationen jag gjorde för ett år sedan. Jag var så nära på att behövas operaras ännu en gång men i sista sekunden såg man att det hade löst sig självt. Jag låg inne 4 dar denna gång, mådde superdåligt i början men sen blev allt bra igen och jag fick åka hem. Jag har inte haft ont igen efter det, och tur är väl det för annars måste jag åka in till sjukhuset med en gång.
 
Som ni vet fick jag en ny peruk som ni kan se i den senaste inlägget. En ljus peruk som jag trivs väldigt bra i för den är riktigt naturlig i färgen. Den smälter in i mitt egna hår som har vuxit fram och folk ser inte att jag har en peruk så det måste vara ett gott betyg antar jag. 
Men mitt egna hår har annars växt så det knakat hela sommaren. Egentligen skulle jag själv inte se någon skillnad om det inte vore för att jag har tagit bilder då och då. Varje gång jag jämför dessa bilder ser man hur stor skillnad det verkligen är. I början när det började bli lite längre stod håret rakt upp och bildade en tuppkam hela tiden men nu när det har växt ännu lite mer börjar det lägga sig helt okej. Lite så att jag faktiskt kan gå runt utan peruk utan att faktiskt bry mig jättemycket. Behagligt nu när sommaren har varit varm!
 
Denna bild tog jag för någon månad sedan. Det ser likadant ut nu fast lite längre och mycket lockigare i formen. Lockigt har jag aldrig haft så det är lite ovant men ibland är det mer, ibland mindre så vi får se hur det slutar.
 
Egentligen har jag inte gjort så mycket mer i sommar förutom att njuta av allting. Jag har umgåtts med familjen,  läst böcker, spelat spel, tränat, ätit god mat, solat, badat, träffat vänner. 
Två gånger har jag bilat ner till Sölvesborg. Första i Juni då vi skulle gå på Sweden rock festival 1 dag. Ingen höjdare för mig vid just den tidpunkten då jag blev sönderstressad av allt folk, liv och rörelse och fortfarande inte var i så bra form vilket gjorde att jag blev rätt slut men jag härdade ut och var kvar hela dagen. Resterande dagar var vi hos min syrra och hennes pojkvän, käkade mat, låg på stranden och hade mysigt.
Andra gången var det vi tre syskon som är kvar här i Sthlm som bilade ner för att förenas med den 4e medlemmen i syskonskaran. Det gjorde vi för att vi alla skulle tatuera oss tillsammans. Bra blev det och en bild kanske kommer någon gång.
Jag har varit på Gotland i två veckor. I husvagnen på Fårö och haft det så jäkla skönt. Superbra väder, bästa sällskapet och rummyspelande nästan varje kväll. Jag älskar det.
 
Vid vår vik har jag spenderat många dagar vid i sommar. 
 
Nu när slutet av sommaren börjar närma sig kan jag säga att det lönat sig att få ha tagit vara på mig själv. Livet börjar äntligen börja rulla på igen lite smått och till hösten börjar ett helt nytt äventyr för mig. Jag är spänd, glad och otroligt nervös men mer än så avslöjar jag inte nu! 
 
Jag hoppas att ni alla har haft en fantastisk sommar fylld med allt kärt ni har omkring er!