En Nystart

i Allmänt, Utseende
Nu har det gått lite mer än ett år från att jag fick just cancerbeskedet. Ett år går fort även om en del stunder känns som en evighet som aldrig kommer ta slut. Även om jag till största delen har legat hemma har året givit mig många upplevelser och det största äventyret har jag gett mig in på just nu. 
 
Jag har flyttat! 
Och börjat plugga!
 
Ja precis! Jag har tagit mina saker och flyttat upp till en studentlya i Borlänge, Dalarna. Jag ska plugga Grafisk Design. Något som jag alltid har tyckt är spännande och kul och jag gillar kreativa saker. Jag har grunderna från gymnasiet så nu tänkte jag vidareutbilda mig helt enkelt. 
 
Än så länge verkar allt bra, jag trivs i min lilla lägenhet även om det är en etta med kokskåp (och jag som egentligen skulle vilja ha ett stort riktigt kök helst av allt) men det funkar bra än så länge. Det är egentligen ganska fräscht för att vara en studentlägenhet och med inredning och uppiffning har det blivit riktigt fint. 
5 minuter tar det med cykeln så är jag framme vid både skolan och kupolen, som är köpcentret och affärer som Willys, Rusta, Ica med mera. Rätt bra om ni frågar mig som har levt med 2 km till närmsta busshållplast hela livet. Jag är nöjd!
 
Jag tränar på som aldrig förr och håret, det växer så det knakar! Livet har fått en ny början känns det som.
 
Några missöden har jag dock haft med mig på vägen då jag har fått åka in på sjukhuset igen, haft sond genom näsan ner till magen och varit helt slut på grund av att magen krånglar efter operationen. Jag har fått anvisningar om att jag inte får äta vissa saker, som trådig mat (sparris, svamp, apelsiner mm) Men nu dokumenterar jag vad jag stoppar i mig och förhoppningsvis slipper jag sjukhuset på ett jävla bra tag! 
 
Nycklarna till mitt första eget boende!
 
 Peruken är undanstoppad!
 
På mitt andra hem, sjukhuset.
 
 
 
Hoppas att ni också mår bra! Kram till er alla!