Roadtrip

i Allmänt, Nöje, Vardag
Det är så skönt att det börjar bli ljusare ute på kvällarna nu, att det inte mörknar lika snabbt. Det betyder att våren börjar närma sig sakta, väldigt sakta men säkert! Som jag längtar efter lite sol och värme just nu!
 
I dagarna har jag inte gjort någonting, jag har sovit väldigt mycket och bara legat hemma i princip hela tiden. Men idag har jag flängt runt här hemma. Jag och Malin ska ta en liten roadtrip ner till Johanna & Andreas i Sölvesborg. Jag har packat och fixat några ärenden, förberett en mumsig matsäck till bilen (min alldeles egna kycklingröra i baguette) och gjort mig iordning helt enkelt. Nu väntar jag bara på att Malin ska komma hem från jobbet och då sticker vi iväg.
 
Imorgon blir det bilfärd igen för då ska vi tre systrar ta en tur upp till Ullared (haha). Jag har vart där en gång förut och då tyckte jag inte att det var något speciellt men det ska ändå bli ganska kul att åka dit, bara för att. På kvällen kommer vi åka tillbaka till Johanna igen. Det kommer bli mycket bilåkande..
På lördag ska vi ut och käka och spela bowling igen för Johanna ville också göra det efter att ha sett att vi andra gjorde det i helgen! Det ska vi väldigt mysigt det här! På söndag eller måndag åker vi hem igen.
 
Det är förövrigt inte några prover den här veckan men nästa vecka är det dags igen inför läkarbesöket. Och jag mår ganska bra just nu, ibland känns det lite oroligt i kroppen på något konstigt vis men överlag är det bra!
 
Hoppas att ni får en riktigt bra helg! Kram på er

Kommentarer
Carina

Ha en riktigt mysig systerhelg!

Mia

Ha en rolig helg och kör försiktigt. Kram.Skriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback