Påsk, Bio & Bilbrand

i Allmänt, Nöje, Vardag
Nu ska jag snart bege mig iväg för att prova ut en ny peruk. Det ska bli spännande och idag följer min finaste vän med för att agera smakråd! Jag har suttit och funderat på hur jag vill att det ska se ut ungefär och jag tror att det ska bli bra..
 
I helgen har jag haft en mysig påsk med familjen och vi har ätit massvis av god mat och såklart har vi haft påskäggsletande utomhus. Alla blev helt galna och skulle hitta ägg först så det blev som en tävling. Jag såg ett ägg varpå min morbror ser att jag ser någonting (han står närmare än vad jag gör) så han lurar mig att han tänker ta ägget innan mig varpå jag slänger mig efter ägget bara för att få tag i det först, haha. Jag stukade tummen på det men jag fick tag i ägget iallafall ;)
 
Igår var jag även på bio och såg The Host. Jag har läst boken och tyckte den var riktigt bra och filmen var faktiskt inte så dålig heller. Så det var ett bra biobesök den här gången! 
På vägen hem kom vi fram som fjärde bil till en bilbrand mitt på motorleden mot Åkersberga. Markus ringer polisen och sedan fick vi stå där och vänta på brandkåren och polisen. Bilen som brann hade stått där på vägen i säkert en vecka så det var inte direkt någon olycka som hade hänt som tur var. De hade säkert tuttat eld på bilen själva för att få ut försäkringspengar gissar vi på.. Men vi fick stå där ett bra tag och bilkön bara växte bakom oss hela tiden även fast klockan var halv tolv på natten. 
Det blev en spännande kväll helt enkelt.
 
Jag hade tänkt lägga in lite bilder i detta inlägg också men nu förstår jag inte hur man gör på min nya data för den vill inte hitta mina bilder så jag får försöka klura ut det senare..
 
Hoppas ni har haft en trevlig påsk!

Kommentarer


Skriv en kommentar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback